KezdőlapKezdőlap  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Gather the variety and make itnew and harmonious
Now brilliant voices and flashy dance moves gather together, jam. Today’s topic is just having fun. This song is a turn on, you can't stop it

you are the white lamb

Vendég
do you recognize me?

Vendég
ranggal rendelkezem
you are the white lamb Empty
Csüt. Szept. 30, 2021 2:31 pm
1 / 1 oldal ❥❥
Témanyitás

Phoenix Phelps
az iker duó „jobbik” fele
kor
23
josh beech
csoport
városlakók/örök táborozó
szexuális beállítottság
mindent is
kik várják?
ÉN!!! Basil
fontos tudnivalók
Kurva könnyű úgy élni, hogy nem kell vállalnod a következményeket, mert van egy klónod, aki mögé elbújhatsz, vagy eljátszhatod, hogy te vagy. Nem tudom miért lettél ilyen, talán az rémiszt, hogy látnod kell a tetteidnek minden súlyát, csak elszenvedned nem kell. Szereted a kivitelezést, hogy mindenki imád, szereted, hogy te vagy a jobbik fél és azért, hogy ez igy maradjon bármit megtennél mert hozzászoktál már ehhez, az előnyödhöz. Azt hiszem nem érdekelt, hogyan érzem én magam, mert sosem mondtam, csak nyeltem, amíg betelt a pohár. Aznap este pedig elpattant bennem valami.  Ott hagytalak, ezért nem jöttél haza, kicsinyes bosszú ez tőled, esetleg történt valami, ami miatt nem tudtál haza jönni? Majd azt kitaláljuk...

//Az et-met el kellene olvasni, hogy most megszöktél vagy esetleg meghaltál azt rád bíznám, mindenesetre nem lennék ellene, ha lenne egy személyes kísértetem, aki bosszúból sok rossz fát tesz a tűzre, hogy rám kenhesse. A pb megosztott, ikrek miatt nem váltható, ahogy a kor is fix, viszont, hogy ne csak azokat a képeket használhasd, ahol nem látszik a tetkó tökre kitalálhatunk valamit. Nem igazán szabnék meg semmit a karival kapcsolatban, hogy mi volt az indítéka, amiért rám ken minden balhét, ha simán azért, mert ilyen gonosz nekem oké, ha van valami lelki kattanása is oké. Szóval mindent is megtárgyalunk, ha megérkezel. +BÓNUSZ Basil is tökre rád fog repülni majd cserébe, hogy ne én lőjem le a poént. //

you are the white lamb
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» sacrificial lamb

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: akik megkerültek-
Ugrás: