do you recognize me?
Vendég ranggal rendelkezem | Szer. Okt. 06, 2021 9:09 pm 1 / 1 oldal ❥❥ | |
| karakter neve rád bízva Valami jó, amit nem érdemlek meg | kor | 30-35 között | avatar alany | Képen Diane Guerrero, de megbeszélés alapján | csoport | Akármi, ami nem átutazó, és örök táborlakó | szexuális beállítottság | Rád bízom | kik várják? | Én mindenképp |
|
fontos tudnivalók Friss ismeretség, és totális ellentétek vagyunk. Te egy aktív, bátor, talpra esett, tettre kész, vidám jellem vagy, míg én... Hagyjuk. Terveid vannak, és örömmel éled az életed, az érzelmeket. Talán pont ezért fogott meg téged az én komor stílusom, és a borzalmas orosz akcentusom, amivel töröm az angolt. Többször összejártunk már, és tudod rólam, hogy nem vagyok a hosszú távú kapcsolat híve, még is reménykedsz, és igyekszel kihúzni abból a gödörből, amelyet magamnak, és a lelkemnek ástam. Úgy teszel, mikor együtt vagyunk, mintha több is lenne közöttünk, még azt is kinézem belőled, hogy titkon féltékeny vagy. Tudod, hogy valami illegális tevékenységet folytatok, de nem tudod pontosan, hogy mi az. Sikerül e érzelmeket kicsalnod belőlem? És ha igen, be mersz majd mutatni a családodnak?
|
|