KezdőlapKezdőlap  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Gather the variety and make itnew and harmonious
Now brilliant voices and flashy dance moves gather together, jam. Today’s topic is just having fun. This song is a turn on, you can't stop it

Angel on my shoulder - foglalt

Vendég
do you recognize me?

Vendég
ranggal rendelkezem
Angel on my shoulder - foglalt Empty
Szer. Okt. 06, 2021 9:09 pm
1 / 1 oldal ❥❥
Témanyitás

karakter neve rád bízva
Valami jó, amit nem érdemlek meg
kor
30-35 között
Képen Diane Guerrero, de megbeszélés alapján
csoport
Akármi, ami nem átutazó, és örök táborlakó
szexuális beállítottság
Rád bízom
kik várják?
Én mindenképp
fontos tudnivalók
Friss ismeretség, és totális ellentétek vagyunk. Te egy aktív, bátor, talpra esett, tettre kész, vidám jellem vagy, míg én... Hagyjuk. Terveid vannak, és örömmel éled az életed, az érzelmeket. Talán pont ezért fogott meg téged az én komor stílusom, és a borzalmas orosz akcentusom, amivel töröm az angolt. Többször összejártunk már, és tudod rólam, hogy nem vagyok a hosszú távú kapcsolat híve, még is reménykedsz, és igyekszel kihúzni abból a gödörből, amelyet magamnak, és a lelkemnek ástam. Úgy teszel, mikor együtt vagyunk, mintha több is lenne közöttünk, még azt is kinézem belőled, hogy titkon féltékeny vagy. Tudod, hogy valami illegális tevékenységet folytatok, de nem tudod pontosan, hogy mi az.
Sikerül e érzelmeket kicsalnod belőlem? És ha igen, be mersz majd mutatni a családodnak?

Angel on my shoulder - foglalt
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: akik megkerültek-
Ugrás: