KezdőlapKezdőlap  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Gather the variety and make itnew and harmonious
Now brilliant voices and flashy dance moves gather together, jam. Today’s topic is just having fun. This song is a turn on, you can't stop it

we were broken and bleeding

Vendég
do you recognize me?

Vendég
ranggal rendelkezem
we were broken and bleeding Empty
Csüt. Okt. 07, 2021 5:28 pm
1 / 1 oldal ❥❥
Témanyitás

készülődik <3
i put you through hell and you called it love
kor
19 körül
Hero Fiennes Tiffin?
csoport
táborozó
szexuális beállítottság
legalább bi
kik várják?
én, de af
fontos tudnivalók
Amikor megismertelek, a tiéd volt a legártatlanabb tekintet, amit valaha láttam. Egyszerre utáltam és imádtam minden mozdulatod, mert jobban vonzottál magadhoz, mint nyáron a rothadó gyümölcs a darazsakat.
Azóta nem emlékeszem, melyik pontnál döntöttem el, hogy nem állok neked tovább ellen. Nyolc hónapig tűrtem, ahogy anyád egyszerre próbál megtéríteni, ördögűzőt hívatni hozzám és kioktatni az életről, miközben a fater majd' kiugrott a bőréből, azt gondolva, hogy végre van valami szép is az életemben. Én mégsem emlékszem másra, mint a tenyerem csattanására az arcodon, a bőröd árnyalatára a szorításom alatt, a kisírt szemeidre, a véredre, ami a kezemre csorgott, miután csaknem eltörtem az orrod. És arra a zavarodottságra, amit akkor éreztem, mikor könyörögtél, hogy ne legyen vége.
Ezt követően hallani sem akartam rólad, hétvégente inkább be sem mentem dolgozni, nehogy lássalak, ha véletlenül betévednél a bárba. Nem tudhattam, hogy időközben teljesen megváltoztál. Eltűnt az ártatlanságod. Felszedtél magadra annyi izmot, amennyit csak tudtál, azt remélve, ha megmutatod, hogy most már vissza tudsz ütni, akkor újrakezdhetjük. Tíz éve nem köhögtem úgy a cigitől, mint akkor, amikor megláttalak a táborban. Sosem került szóba, sosem mondtam, hova szoktam járni nyaranta. Csak az üldözési mániám kényszerít ezt hinni, vagy tényleg miattam vagy itt? Szeretném azt gondolni, hogy túl vagy rajta, és mindez csak véletlen egybeesés - azt meg főleg, hogy már nem vagy rám olyan hatással, mint régen.

// egyelőre ennyi, a többit együtt átbeszéljük, ha itt vagy. Hero egyébként egy erős javaslat, szóval ha tudsz egy baszottjó ügyvédet, akkor talán meg tudsz győzni, hogy ne ő legyen   we were broken and bleeding 1285972673 A nevet meg direkt hagytam ki, nincs sehol megemlítve, úgyhogy ami tetszik.

we were broken and bleeding
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: akik megkerültek-
Ugrás: