KezdőlapKezdőlap  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Gather the variety and make itnew and harmonious
Now brilliant voices and flashy dance moves gather together, jam. Today’s topic is just having fun. This song is a turn on, you can't stop it

f is for friends who do stuff together

Vendég
do you recognize me?

Vendég
ranggal rendelkezem
f is for friends who do stuff together Empty
Vas. Okt. 10, 2021 12:51 pm
1 / 1 oldal ❥❥
Témanyitás

Tori - regizve!!  f is for friends who do stuff together 1f648
Bonnie to My Clyde
kor
22, +/- egy pár év
Marta Piekarz?
csoport
felügyelők (esetleg táborozók / személyzet / átutazók is megbeszélhető)
szexuális beállítottság
rádbízva, de volt egy időszakod amikor próbálkoztál fiúkkal
kik várják?
Basil & Dino & Phoenix & Quentin
fontos tudnivalók
Valamikor valakid a divatiparban dolgozott/dolgozik, Franciaországban: menedzser, stylist, modell - vagy bármi ide illő, a lényeg, hogy kapcsolatba került Elisabeth Fontainnel. Mivel hasonló korúak voltunk, előfordult, hogy egymás mellé pakoltak minket, hogy foglaljuk le magunkat. Ha nagyon nem jön be ez a vonal, felőlem a bébiszitterem gyereke is lehetsz akár - a lényeg, hogy nagyon rég óta ismerlek, és gyakran össze voltunk kényszerülve, utána meg már nem is volt annyira kényszer.
Gyerekként veled volt az első csókom, megkértem a kezed, és elterveztük, hogy három gyerekünk lesz. Utána Davidhez költöztem és évekig nem láttalak; igazából lassan el is felejtettelek amit persze nem mondtam el azonnal, egészen addig, amíg nem kezdtem újra több időt tölteni Elisabethtel – és így többet láttalak téged is. Miután feljöttek az emlékek, elnevettük, hogy hülyék voltunk gyerekként – de utána rájöttünk, hogy a jelenben még hülyébbek vagyunk. Kamaszként rávettelek, hogy szökj el velem – napokig kerestek minket, mielőtt megtaláltak volna. Szerintem akkor éreztük magunkat a legszabadabbnak, hogy BÁRMIT megtehetünk. És ekkor találkoztunk Dinoval is, akivel a duónkból trió lett, és akivel elindultunk egy olyan úton, amin már néztünk vissza. Azt hiszem tudjuk egymás titkait, legalábbis nagyon sokat tudunk egymásról, főleg az a bizonyos este óta, amikor mindenki kicsit túl őszinte volt - de hé, a barátságunk túlélte, nem? Hiszen azóta is változatlanul együtt vagyunk mi hárman. Úgy kezdtünk neki az egésznek, mintha miénk lenne a világ - fake it til you make it alapon, de mostanában már egyre kevésbé kell fakeelni? Vagy már annyira egybeolvadt a kettő, hogy nem tudjuk a különbséget?
Én vettelek rá, hogy gyere a szigetre - előbb Dinonak vázoltam a helyzetet, majd már ketten kértünk téged, hiszen egy csapat vagyunk. Bár nem mondtam ki, sejthettétek, hogy nekem nem csak a sziget vonzó, hanem az egyik lakója is - aki amúgy átvert, én pedig csak egy év után jöttem rá, amikor már késő volt, mert addigra túl megbíztam benne. Még padlón vagyok az egész miatt, de az eredeti terv is marad - felfedezzük a szigetet, ígérem!

// Tori a fejemben a Victoria becézése volt, de rád bízom. Az is lehet, hogy a nevétől teljesen függetlenül ráragadt becenév. Foglalkozás terén influencer, youtuber, travel blogger, vagy valami hasonló passzolna, ami mellett gyakran utazhatunk együtt. Vagy ha olyan családból származik, lehet belőlük él még mindig? Vagy egyszerűen olyan a munkád, ami megengedi az utazást. Amúgy Basil is modellkedik még az egész mellett, bár már nem olyan aktívan, mint a kamasz évei vége körül.

Dino - megvagy!!  f is for friends who do stuff together 1f648
Bonnie to My Clyde
kor
22 - 24
Jaron Baker?
csoport
felügyelők (esetleg táborozók / személyzet / átutazók is megbeszélhető)
szexuális beállítottság
hetero...? (megbeszélhetjük)
kik várják?
Basil & Quentin & Phoenix
fontos tudnivalók
Az utcán futottunk össze – szó szerint, mert te futottál a rendőrök elől, és, hát, igazából mi is, de minket nem egy bolti lopás miatt kerestek, hanem mert Torival elszöktünk otthonról. Ami miatt amúgy hülyének néztél, mert a hozzánk hasonlók mégis miért futnának el otthonról?? De neked köszönhettük, hogy nem találtak ránk egy napon belül – mert elvezettél a helyre amit otthonnak neveztél (más azt mondta volna rá, hogy bontásra váró épület), ahol nem kerestek minket. A barátságunk ott kezdett alakulni, miközben őrült ötletekről és álmokról beszéltünk, valamikor eldöntöttük, hogy egy nap megcsináljuk őket. A legőrültebb? Hogy tényleg így történt, mert miután minket hazarángattak, téged meg vissza az árvaházba, újra és újra találkoztunk, barátok lettünk, testvérek lettünk, és most nézd hol vagyunk… és pont olyan dolgokat teszünk, amikről azon az estén csak álmodoztunk. Bár azon az estén nem feltétlen csak álmok hangzottak el, rémálmok is, meg kegyetlen igazságok - idegenekhez képest túl őszinte volt akkor mindenki, de talán pont erre volt szükségünk, hogy ennyire szorosan kapcsolódni tudjunk egymáshoz.
Vonzanak a rémsztorik, kísértetjárta helyek, vagy bármi bizarr meg potenciálisan veszélyesnek mondható dolog. Van egy youtube csatornád is ami hasonló témakörrel foglalkozik, és ezt az érdeklődésed kihasználva vettelek rá, hogy a szigetre jöjjünk - és ha már ketten benne voltunk, Tori sem mondhatott nemet. Azt nem mondtam ki, de talán sejtettétek mindketten, hogy engem nem csak a sziget vonzott, hanem az egyik lakosa is - akivel amúgy pofára estem, szóval az arcomba mondhatod, hogy te megmondtad, hogy fura a srác - hiszen tudtátok, hogy egy éve beszélek már vele. Ahogy azt is, hogy megbíztam benne, sokkal jobban, mint szabadott volna... szóval most padlón vagyok, de a terv még áll, hiszen, a sziget rejtélyei miatt jöttünk, nem?

//A Dino lehet a neve, a neve becézése, vagy egy ráaggatott becenév is. Ő kevésbé kötött Franciaországhoz, nem muszáj onnan származzon, de ottani felmenők sem kötelezőek - még belefér, hogy az első találkozónk vele egy másik országban volt.

f is for friends who do stuff together
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: akik megkerültek-
Ugrás: