|
| do you recognize me?
örök táborlakó ranggal rendelkezem
foglalkozás : voice actress n' content creator
avatar alany : miss maggie effing lindemann
| Vas. Jan. 02, 2022 6:14 pm 1 / 1 oldal ❥❥ | |
| Nesryn West from the bottom of my heart - i don't give a fuck alias: Nes, Ryn, Nesy | huszonegy éves | örök táborlakó |
| családi információk Anyámról nem sokat tudok, a köldökzsinóron kívül nem sok minden kötött vele össze, de azt meg kell hagyni, hogy hálásnak kell lennem érte, amiért világra hozott, mert a félredugásaihoz jó embert választott. Apa nem csak jóképű, de gazdag üzletember, aki hibái elől nem menekült el. Aktívan vett részt a felnevelésemben, nem csak anyagilag, de érzelmileg is támogatott, miközben cseperedtem. Aztán amikor olyan hét éves lehettem, látva, hogy anyámat mennyire nem érdeklem harcba szállt értem egy gyermekelhelyezési perben. Hála istennek, hogy győzött, különben most én is olyan lennék, mint valami Amber Turd-féleség. Onnantól kettesben éltünk én és apa - néha anyapótlékok is voltak, de egy se maradt soha. Azt hiszem nem bírták a tényt, hogy a nyomomba se érnek, de hát szemefénye csak egy lehet a West Corporation fejének. Van még egy személy, akire családtagként tekintek, bár sose vallanám be neki, úgyis tudja szerintem. Még az apám is bírja őt, a lelkem tisztítószerét, egyszer elhívta velünk nyaralni is, mert úgy látta Ajax jót tesz nekem, azóta is mindig ketten fognak össze ellenem. De persze hiába vannak most már ketten, egyik videójátékban sem győzhetnek le engem. |
tartalomgyártó | Maggie Lindemann | Ajax már hiányol |
egyszer volt, hol nem volt.... A szirt tetejéről pillantok le a mélységbe. A Michigan-tó csillogó vize ebből a szögből pont olyan, mintha egy végtelen tengerbe bámulnék. Ha nem tudnám, hogy veszélyes lenne ekkora magasságból leugrani már csak a sziklák miatt is, elgondolkoznék egy csobbanáson. Olyan tökéletes ez a látvány, meg innen fentről az egész kilátás, hogy azonnal el is döntöm, ha már ugrani nem lenne egy életbiztosítás, akkor ez lesz a tökéletes háttér a bejelentkező vlogomhoz - ez a gondolat pedig furcsa deja vu érzéssel tölt el egy pillanatra. Meg is dermedek egy töredék másodperc erejéig, aztán egy vállrándítással lerázom magamról ezt az érzetet és a telefonom után kezdek kutatni a zsebemben. - Hm. Fura... Biztos a másikba tettem - motyogok magam elé egyik zsebemből a másikba nyúlkálva. Nem találom. Pánikolva kezdem tapogatom végig mindenemet, hátha varázslatos módon előkerül valahonnan, de nincs értelme. Nincs meg. Hol a francban lehet? Lehet nem is hoztam magammal. De milyen gyökér indul el úgy videózni az erdőbe, hogy nem viszi magával a telóját? Ráadásul azt se tudom, hol a francba vagyok. A mobilomon van GPS, már alapból azt sem értem, hogy az istenbe lyukadtam ki ide, ha azt a táborban felejtettem. Akkor pláne nem tudom, hogy fogok egyáltalán visszatalálni. Meg kell találnom. - A francba már! - Ingerültem borítom ki a kis hátizsákom teljes tartalmát is a földre, abba reménykedve, hogy talán ebbe raktam pont azért, nehogy elhagyjam. Letérdepelek és többször is áttúrom a cuccaim halmát, de a mobil sehol sincs. - Shit.Magamban puffogva dobálok vissza mindent a tatyimba, és ahogy összekaparom magam a földről feltűnik, hogy a világos farmerom és a felsőm is tiszta retek lett. A rohadt életért se lesz itt olyan tisztítószer, ami ennek a gondját viselné. Ha már itt tartunk... Ajax meg fog ölni.Nem emlékszem rá, hogy mielőtt eljöttem beszéltem-e vele, vagy egyáltalán jeleztem-e neki bárhogyan, mik a terveim mára, szóval biztos ki fog akadni, amiért ignorálom. Bár az is lehet, hogy le se szarja majd, mert azt hiszi még durcizom a legutóbbi játékbeli győzelme miatt - ami akár jogos feltevés is lehetne, mert csak piszok nagy mázlija volt és legközelebb úgyis leverem... Már, ha sikerül visszakeverednem a táborba. Csak nem lehet olyan nehéz, nem? Pöppet kétségbeesve toporgok körbe egy helyben, hogy felmérjem a környezetem, hátha legalább azt be tudom tájolni merre vannak az égtájak. Valami rémlik arról, hogy a Medve-dűnék a Stillwaterhez képest nyugatra vannak, szóval akkor ha csak egyenesen sétálok vissza az erdőben, jó helyre kéne érkeznem. Veszek egy nagy levegőt és nagy lendülettel elindulok a helyesnek vélt irányba. Már csak túl kell élnem egy erdei túrát és foglalkozhatok a követőimmel. Alig várom már, hogy megoszthassam velük a várva várt spooky season első részét, ha már ezért jöttem erre a szigetre. Hú, ha egyszer a kezemben lesz a telefonom, ebből a kis kalandból olyan story-time videót fogok készíteni... Végülis nincs is jobb, mint az ijesztgetős videókat valami vidámmal indítani. *** Egy mobiltelefon hever a homokdűnék lábánál megbújva a kövek között, ott ahol a víz nem érheti. A kijelzője törött, de még így is működik - egy felvételt ismétel, míg végleg el nem sötétedik. Néhányszor meg is csörren közben, egy név bukkan fel rajta újra meg újra, valaki nagyon próbálja elérni a készülék tulaját, de sajnos nem tudja. Két napja már annak, hogy ide zuhant fentről, azóta nem hallott senki Nesrynről...
|
| do you recognize me?
örök táborlakó ranggal rendelkezem
| Szomb. Május 28, 2022 10:01 pm 1 / 1 oldal ❥❥ | |
| gratulálunk elfogadva! Üdvözlünk köreinkben! Buddy... Mondták már, hogy egy kétlábonjáró szerencsétlenség vagy? Mármint nem én, bárki más, mert tőlem mindketten tudjuk, hogy jó sokat hallod Komolyan nem is te lennél, ha nem abba halsz bele, hogy szép a kilátás, ahelyett, hogy valami más bajod esne egy ilyen helyen, mint ez a tábor... Szívem szerint a legközelebbi alkalommal én magam löknélek le, de ahhoz nem lenne szívem, így is az aggodalmam már majdnem átvette a sírhatnék, szóval pls szedd már össze magad és találj vissza, mielőtt elveszek az erdőben egyszer nem vagyok melletted látod, és meghalsz, hát milyen ez már? Muszáj itt is említést tennem arról mennyire imádom a rímelő családleírásod, és aki nem érzi a rímet, annak nincs ritmusérzéke that's my opinion. De tényleg csodás lett És külön köszi apudnak innen is, hogy összekapart téged, hangosan be nem vallanám, de unalmas lenne az életem nélküled, meg a faszságaid nélkül, szóval ha lehet ne halj meg újra, vagy tűnj el, mert az én szívem is össze tud törtni, akkor is ha nem látszik Tudod merre van az előre, sicc mindent is elintézni, hogy aztán letakaríthassuk a ruhádat, nehogymár koszos maradj, a következő telefonod meg a kezedhez fogom bilincselni, hogy biztosan ne hagyhasd el | Now I can’t escape Every day repeats and I become numb. Close your eyes. Demons in the night. Don't you look behind |
|
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |