KezdőlapKezdőlap  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Gather the variety and make itnew and harmonious
Now brilliant voices and flashy dance moves gather together, jam. Today’s topic is just having fun. This song is a turn on, you can't stop it

theodore blake

Theodore Blake
do you recognize me?
Theodore Blake

átutazó
ranggal rendelkezem
theodore blake Tumblr_p06t5n7fsw1vw93r9o1_r1_540
theodore blake 9ea2704cc62b3b9ab02ab5a2a23f9bc6e672981e

csatlakozás :
2024. Oct. 28.

foglalkozás :
scare actor

szükségem van rád :
theodore blake 4b637274adafc884b4ac88cd8689c07b
you can’t escape if you
get swallowed by my passion

jackson wang

theodore blake 2c8736d1f4c730a2a69c2d5939d2e12a78730341

theodore blake Empty
Pént. Nov. 01, 2024 9:38 am
1 / 1 oldal ❥❥
Témanyitás

theodore blake
Run and don't think about the direction, just run

alias: theo, teddy
27 éves vagyok
átutazó vagyok
családi információk
Elvált szülők gyermeke, nem lehetett több nyolcnál, amikor ténylegesen elváltak útjaik, az apja ment a börtönbe, ők pedig olyan messze költöztek tőle, amilyen messzire csak tudtak, a saját határaikon belül. Az anyja egy nagyon csendes és kedves nő volt, amit az apja könnyen kihasznált, úgy bántotta, ahogy csak tudta, hiszen mentálisan és fizikálisan is tönkretette őt. Ezért is tartott sokáig, hogy elszakadjon tőle, de amikor megtette egy borzalmasan megtört ember maradt csak belőle, aki az alkoholhoz nyúlt egy idő után. Mindezek miatt túl hamar kellett felnőnie és az sem segített rajta, hogy az anyja halála után annak a nővéréhez került, aki nem volt anyafigura. Ugyan igyekezett segíteni neki meg felnevelni, de igen sok minden mást is adott neki, hiszen az ijesztgetés világába ő vezette be. Mások szenvedéséből élt a nagynénje valamilyen szinten, hiszen jósnő volt, szellemekkel beszélt, boszorkánytáblával játszott... Amit csak el lehet képzelni és sokszor belevette Theo-t is ezekbe, ő volt aki megérintette őket, vagy akinek az árnyékát látták, esetleg a "színfalak mögött" mozgatta a tárgyakat és oltotta el a gyertyákat. Megpecsételte ezzel valamennyire az életét, hiszen a mai napig ezzel foglalkozik.
scare actor
jackson wang
saját+keresett vagyok
egyszer volt, hol nem volt....
Úgy túrom az álláshirdetéseket, hogy a felénél már nem is emlékszem mit néztem úgy igazán, mert valahogy egyik sem vesz le a lábamról, valahogy egyik sem adja meg azt a kis pluszt amit annyira szeretnék, pedig már vagy negyven vagy ötven hasonlón átrágtam magamat. Nem hiszem, hogy sokat kérek, csak egy olyan melót szeretnék, ahonnan nem rúgnak ki, amint vége a szezonnak, vagy éppen azért, mert szívrohamot hozok egy gyerekre. Nem az én hibám, hogy ott volt, és egyébként se tudhattam, hogy ténylegesen gyerek-gyerek, lehetett volna alacsonyabb ember is szárnyas hercegnőnek beöltözve, én csak csináltam ami a feladatom, azt nem mondták, hogy meg is kell figyelnem őket, hogy tudjam mekkorák lehetnek. Mondjuk amekkora balhét csapott a nő emiatt az egész miatt az is meglep, hogy maradt még valakinek állása, hiszen nem csak én repültem, repült velem az is aki beengedte, az is aki valahol korábban megijesztette egy kicsit, mindenki. Nem is volt olyan kicsi a gyerek, inkább volt már tini kor fele, legalábbis szerintem, de igen idősnek tudnak tűnni már a kilenc évesek is, ez mondjuk részletkérdés, de a hiszti roham amit letölt az már nem. Mi mind repültünk, de a nőnek csak én mertem visszaszólni, hogyha nem lenne szar anya a gyereke nem kötött volna ki nálunk, mivel már kirúgtak nem igen számoltam azzal, hogy bármi gondom lehetne ebből. Plot twist, de nem így lett, valami nem tudom kinek az asszonya vagy mi, és a gyerek is közös, szóval mindig megtalálták merre költöztem és jött a nő panaszt tenni rám mindenért, akkor is, ha nem tettem semmit. Mehettem volna a bíróságra, de biztosan igen drága ügyvédjük lehet, így inkább letettem róla és jóval messzebbi melót kezdtem keresni.  
- Na, hogy haladsz? - Szólal meg egy hang mellőlem, így hamar a lakótársamra emelem a tekintetem, mindketten ki lettünk rúgva, szóval rendesen keresésben van ő is, de ő nem akar messzire menni, mint én, bár ez lehet attól is függ, hogy mit talál. Kérdésére, csak rámutatok arra, amit most találtam nem rég, egy ideje már nézem is, hiszen tökéletesen hangzik, szállás, étkezés, minden helyben lenne, hiszen egy hotelbe keresnek olyanokat, mint én, pontosan még nem értem a koncepciót, de a leírtak alapján tökéletes lenne számomra. - Oh! Nem is tudtam, hogy vannak ilyenek! Merre van ez? - Meg sem várja a válaszomat, már lapoz lefelé, hogy a helyet is megtalálja, miután túszul ejtette a kezemet az egér alatt, mert arra se hagyott időt, hogy elveszem onnan, minek azt... - Ne... Ide ne menj... - Ingatja a fejét erősen elengedve végre a kezemet meg az egeret is és hátrébb lép tőlem, hogy totálisan kiegyenesedhessen, mintha így sokkal meggyőzőbb lenne, vagy tudja fene mit akar, de én csak értetlenül nézek rá.
- Miért ne? Mi a baj a hellyel? Szerintem bulisan hangzik, meg pont olyannak amit keresek, ne rontsd el. - A fáradtság látszik rajtam, most már azért jó ideje keresek, belefáradtam már, inkább szeretnék egy biztos melót, ez a hely meg talán az lehetne, egy időre eltűnni tökéletes lenne biztosan. Még sincs az ember szeme előtt egy sziget, de ha ő így tudja mi ez a hely, lehet csak én vagyok lemaradva róla.
- Ez a sziget átkozott, ide ne menj, elátkoznak téged is! - Annyira komolyan mondja, hogy egy pillanatra még én is azt mondom, hogy lehet van ebben valami, de a vége csak az, hogy felnevetek hangosan, nagyon jól tudja mennyire nem hiszek ezekben, erre itt dobálózik nekem ilyenekkel. - Majd röhögsz, ha meghalsz, te idióta! De ha megtörténik, tudd, hogy én megmondtam! - Lengeti előttem az ujját fenyegetően, ami felé harapok, csak, hogy érzékelje mennyire nem veszem komolyan, akkor sem, ha látom, hogy ő viszont nagyon nem hisz benne. Nekem ez csakis annyit jelent, ha más is ezt hiszi a szigetről biztosan sokan vannak ott és ha sokan vannak nem raknak ki azzal, hogy vége a szezonnak, így nagyon hamar jelentkezem is az állásra, csak reménykedem, hogy sikerül is.
moodboard

Nesryn West
do you recognize me?
Nesryn West

örök táborlakó
ranggal rendelkezem
theodore blake 2606d3414b19d1d93ee850a7d4d6b45e504df926
theodore blake 3350987e3e74518318099882cc359dea8a62fdcc theodore blake 86386894f7c3eb31669262089863c5de4ce8d612 theodore blake C80a2dfbf2feb37d008bb964c4e456d1d3dba6d7

csatlakozás :
2022. Jan. 02.

foglalkozás :
voice actress n' content creator

szükségem van rád :
all i wanna do is lose control,
but you don't really give a shit
theodore blake 29d097f1863e121c73cdf00f64d0e7097cc7baea
you go with it, go with it, go with it
'cause you're fucking crazy rock-n-roll

miss maggie effing lindemann

theodore blake 29c4f4a48f5748a3fb2d58bcd1c54b7ea1ab7bb1

theodore blake 4916bc9cdb626b34ec97e1228cfa147db689f641 theodore blake 908aaef23b18137471d840b20163fbbaed1083ac theodore blake F54ab7bf810a4e226142aa0fdcbb654e22ffab4f

theodore blake Empty
Szer. Nov. 13, 2024 8:54 pm
1 / 1 oldal ❥❥
Témanyitás

gratulálunk elfogadva!
Üdvözlünk köreinkben!
Engem is ijesztgethetnél! Ha van valami, ami miatt igazán morcos vagyok a szellemlétemért az az, hogy esélyem sincs elmennem ebbe a scare hotelbe, pedig iszonyatosan meghoztad hozzá a kedvem, úgyhogy most itt duzzogok miatta. theodore blake 3969819271
Nagyon tetszik ez az egész scare actor koncepció, úgyhogy ezúton is köszönöm neked, hogy elhoztad a szigetünkre is ezt a szuper ötletet, biztos vagyok benne, hogy hatalmas sikert fogsz vele aratni a hotelben!  theodore blake 2214328774 Azt ugyan sajnálom, hogy egy borzalmas apa, édesanyád halála és egy cseppet megkérdőjelezhető moralitású nagynéni kellett hozzá, hogy ezt a karrier utat válaszd magadnak, de szerintem ennél jobban nem is választhattál volna! Eltekintve attól a kellemetlenségtől, hogy valami hisztis nőszemély folyamatosan próbál alád tenni, biztos vagyok benne, hogy értesz a dolgodhoz és igazi rémisztő élményt tudsz nyújtani azoknak, akik erre vágynak.  theodore blake 2765645110 Megnyugtathatlak, innen a sziget scare hoteljéből biztosan senki se fog kirúgni téged - már azt is felháborítónak tartom, hogy egy buta gyerek és egy hisztérikus, felelőtlen szülő miatt ez egyáltalán megtörtént veled, de hála az égnek, hogy így alakult a dolog, mert így most itt lehetsz a szigeten! theodore blake 3158668719 Bár csendesen megjegyzem, talán hallgatnod kellett volna a lakótársara és távol maradni innen, de ha már itt vagy, nem mehetsz el többé - ugyis ezt akartad, nem? Véget nem érő spooky szezont és biztos megélhetést...  Rolling Eyes
Még mindig nagyon szeretem milyen könnyedés és humorosan fogalmazol, valamivel állandóan eléred, hogy kacarásszak magamban, ez most is így volt. A lapod olvasása feldobta az estémet, úgyhogy most szupernagy örömmel engedlek utadra! Ismered a járást, jó szórakozást, aztán jól ijeszd meg az embereket!  theodore blake 3218262115  

I miss those late nights
Just you and I up in my bedroom 'til sunrise
Could spend the night talking to you

theodore blake
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: átutazók-
Ugrás: