KezdőlapKezdőlap  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Gather the variety and make itnew and harmonious
Now brilliant voices and flashy dance moves gather together, jam. Today’s topic is just having fun. This song is a turn on, you can't stop it

árny a múltból

Jang Won-jae
do you recognize me?
Jang Won-jae

új lélek
ranggal rendelkezem
árny a múltból 66f04f6f87f3c0e74439c91b0f6bfa2d31520da7
árny a múltból D5899998f92656bf816e8bff2ff469e5a1d7a82d

csatlakozás :
2021. Jul. 25.

foglalkozás :
lifeguard

szükségem van rád :
someone with my sanity

kim woo-seok

árny a múltból Bbcce058dba130acad09517988bbc8d56e09b90a

árny a múltból Empty
Vas. Szept. 12, 2021 8:17 pm
1 / 1 oldal ❥❥
Témanyitás

beregisztrált
árny a múltból
kor
21-22 (81-82)
go min-si / han so hee
csoport
örök táborlakó
szexuális beállítottság
ide a válasz
kik várják?
én nagyon:33
fontos tudnivalók
Te vagy a volt barátnőm, akivel jelenleg nem igazán mennek jól a dolgaink, bár szerintem sokaknak nem megy jól a kapcsolatuk az exeikkel. Nem utállak, nem is haragszom, egyszerűen csak nem volt jó, nem alakult jól, és érett a vége már. A középsuli utolsó évében jöttünk össze - nekem legalábbis az utolsó évem volt -, addig inkább csak kerülgettük egymást, neked is megvolt a magad stílusa, meg nekem is, ami elég jól megfért egymás mellett. A gond csak az, hogy két nem egyszerű eset ha kapcsolatba kerül, ami erősebb, mint egy barátság már nem megy olyan könnyen. Ez volt a mi vesztünk is, a sok vita, amit magunk között generáltunk a semmiért, pedig ha ezen túllendültünk volna minden mehetett volna normálisan. Bár ha azt nézzük, így is sokáig bírtuk, két év hosszú idő a sok veszekedés mellett. A táborba már úgy érkeztünk, hogy talán pont annyi ideje nem láttuk egymást, mint ameddig együtt voltunk, nem tagadom, borzasztóan jó volt téged újra látni, a gond csak az volt, hogy nem sok időnk lett volna semmire. Mondjuk abban nem lehetek biztos, te akartál-e velem beszélni, de azért jó lett volna tudni, hogy mi lett veled, és miként telnek a napjaid, valahogy mindig is fontos maradtál, csak az élet nem úgy alakult.

Nem szeretnék ezen felül semmi mást megszabni, a neve teljesen alakítható, a pb-k is, egyik hölgyhöz sem ragaszkodom, csak beszéljük át, neked ki/kik jutottak eszedbe:3 az, hogy jelenleg milyen személyiség az teljesen rád van bízva, amikor Tae megismerte, akkor nagyszájú, odamondó lány volt. A nagy mászárlás idején vesztette ő is életét, ez az egy olyan dolog van amihez mindenféleképpen ragaszkodom. Egyébiránt, ha megérkeztél, kérlek vágj hozzám egy féltéglát, és mindent átbeszélün:3 AZ pedig, hogy mi lesz velük, most, hogy előttük az örökkévalóság, az majd kiderül <3

árny a múltból
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: akik megkerültek-
Ugrás: