do you recognize me?
új lélek ranggal rendelkezem
| Vas. Szept. 12, 2021 8:17 pm 1 / 1 oldal ❥❥ | |
| beregisztrált árny a múltból | kor | 21-22 (81-82) | avatar alany | go min-si / han so hee | csoport | örök táborlakó | szexuális beállítottság | ide a válasz | kik várják? | én nagyon:33 |
|
fontos tudnivalók Te vagy a volt barátnőm, akivel jelenleg nem igazán mennek jól a dolgaink, bár szerintem sokaknak nem megy jól a kapcsolatuk az exeikkel. Nem utállak, nem is haragszom, egyszerűen csak nem volt jó, nem alakult jól, és érett a vége már. A középsuli utolsó évében jöttünk össze - nekem legalábbis az utolsó évem volt -, addig inkább csak kerülgettük egymást, neked is megvolt a magad stílusa, meg nekem is, ami elég jól megfért egymás mellett. A gond csak az, hogy két nem egyszerű eset ha kapcsolatba kerül, ami erősebb, mint egy barátság már nem megy olyan könnyen. Ez volt a mi vesztünk is, a sok vita, amit magunk között generáltunk a semmiért, pedig ha ezen túllendültünk volna minden mehetett volna normálisan. Bár ha azt nézzük, így is sokáig bírtuk, két év hosszú idő a sok veszekedés mellett. A táborba már úgy érkeztünk, hogy talán pont annyi ideje nem láttuk egymást, mint ameddig együtt voltunk, nem tagadom, borzasztóan jó volt téged újra látni, a gond csak az volt, hogy nem sok időnk lett volna semmire. Mondjuk abban nem lehetek biztos, te akartál-e velem beszélni, de azért jó lett volna tudni, hogy mi lett veled, és miként telnek a napjaid, valahogy mindig is fontos maradtál, csak az élet nem úgy alakult. Nem szeretnék ezen felül semmi mást megszabni, a neve teljesen alakítható, a pb-k is, egyik hölgyhöz sem ragaszkodom, csak beszéljük át, neked ki/kik jutottak eszedbe:3 az, hogy jelenleg milyen személyiség az teljesen rád van bízva, amikor Tae megismerte, akkor nagyszájú, odamondó lány volt. A nagy mászárlás idején vesztette ő is életét, ez az egy olyan dolog van amihez mindenféleképpen ragaszkodom. Egyébiránt, ha megérkeztél, kérlek vágj hozzám egy féltéglát, és mindent átbeszélün:3 AZ pedig, hogy mi lesz velük, most, hogy előttük az örökkévalóság, az majd kiderül <3
|
|