KezdőlapKezdőlap  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Gather the variety and make itnew and harmonious
Now brilliant voices and flashy dance moves gather together, jam. Today’s topic is just having fun. This song is a turn on, you can't stop it

Sybille Horn

Vendég
do you recognize me?

Vendég
ranggal rendelkezem
Sybille Horn Empty
Hétf. Szept. 13, 2021 8:34 pm
1 / 1 oldal ❥❥
Témanyitás

Sybille Horn (beregisztrált)
Family means nobody gets left behind or forgotten.
kor
18-42 között
Emma Roberts (vagy bárki más)
csoport
Szabad
szexuális beállítottság
Szabad
kik várják?
A legjobban én, aztán az oldal Sybille Horn 1081932113
fontos tudnivalók
A vér sosem válik vízzé, hiába voltál egy reménytelen reménysugár az életemben, akiről azt sem tudtam igazán, hogy létezik. Azt hittem, hogy az egész családomat elhurcolták Hitler bukása után, s mindenkit meggyilkoltak, de hatalmas meglepettségemre ez nem így volt. A Horn vér tovább csörgedezett az évek múlásával, melynek a jelenben megérett egy mesés gyümölcse. Te, Sybille. Nem tudom, hogy nézhetsz ki, nem tudom, hány éves lehetsz, egyetlen dolgot tudok csupán rólad, azt, hogy itt vagy. Eljöttél valami különös sugallat hatására, amit egyszerűen képtelen vagyok felfogni. Azonban érezlek, éreztelek azóta, amióta betetted közénk a lábad... És meg akarlak ismerni. Tudni akarom, ki vagy, ki voltál, s ki leszel. S tudni akarom, hogy mi az a titok, amit olyan mélyen őrzöl magadban, hogy hamarosan felemészt téged. Én tudnék segíteni, megesküdnék minden élő életére, hogy tudnék! Csak hagyd nekem, kérlek! Elvégre ez a család dolga is, nem igaz?

Sybille Horn
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: akik megkerültek-
Ugrás: